Bejelentés


Krízis menedzsment Bedőlt hitelek


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Mentse meg otthonát, vállalkozását(Ön egy alakuló közhasznú társaság honlapját látja)


Munkánkkal azon személyeknek kívánunk segítséget nyújtani, akik hitelválságba kerültek és nem tudják(vagy nehézséget okoz)fizetni ingatlanjaikra, vállalkozásaikra felvett hitelüket és emiatt otthonuk, egzisztenciájuk veszélybe került.

Sajnálatos tény, hogy a devizaárfolyamok elszabadulása és más, a gazdasági válsággal kapcsolatos tényezők miatt,
honfitársaink tömegesen váltak fizetésképtelenné.Tovább fokozza a problémát az egyéni jogi és pénzügyi tájékozatlanság.

Tragikus kimenetelű esetek, többségében elkerülhetőek lettek volna a megfelelő jogi, pénzügyi ismeretek, vagy képviselet esetében.

Bizonyos szívfacsaró drámáknak nem kellet volna bekövetkezniük ha megfelelő szakmai támogatásban részesültek volna az érintettek, úgy a cégek, mint magánszemélyek. Ezen a tendencián szeretnénk változtatni és valóságos segítséget kínálni
hatékony szakmai, jogi, pénzügyi megoldások által.

Előzmények:
Pénzügyi tanácsadóként dolgozva cégszervizelésekben, válságkezelésekben, hitelmentésben, gazdasági projektekben az
üzleti és gazdasági életben működő szervezetekkel, valamint pénzügyi, bankszektorban résztvevő társaságokkal
együttműködve számos vállalati válságot kezeltünk és oldottunk meg sikeresen.

Ezen ügyek kezelése olyan válságstáb működésével lehetséges, amely magába foglal jogászokat, pénz-és hitelügyi szakembereket, valamint a gazdasági és üzleti életben jártas, naprakész tudással rendelkező szakmai menedzsmentet és nem utolsó sorban szilárd pénzügyi hátteret.

Munkám során egyértelművé vált számomra, hogy ha ilyen stábok állnának a hitelproblémákkal küszködő magánszemélyek mögé,helyzetüket megnyugtató módon kezelnék, biztonságban tudhatnák magukat, megmenthetnék értékeiket, ingatlanjaikat!

Társaságunk nem végez gazdasági tevékenységet, szakmai stábok szervezését, kiajánlását, továbbítását végzi ingyenesen, azok számára akik igényt tartanak rá!


Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!